SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Říjen
6

OLIMA CUP 2017

Naši žáci se v pátek 5. října 2017 zúčastnili soutěže Olima Cup 2017
OLIMA CUP 2017
Září
21

Co si odnést ze školy

Ve středu 20. září se uskutečnila beseda s Václavem Klausem ml.
Co si odnést ze školy
Září
18

Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018

Ve dnech 11. - 13. září 2017 se konal adaptační kurz prvních ročníků v rekreačním středisku H-Resortu v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018
Srpen
28

Odborná praxe v Grandhotelu Pupp

Žáci AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství se zúčastnili odborné praxe v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.
Odborná praxe v Grandhotelu Pupp
Srpen
28

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek
Srpen
28

Podzimní termín maturitní zkoušky

Podzimní termín maturitní zkoušky
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Vyučující naší školy zvítězila v 16. ročníku mezinárodní barmanské soutěže HUBERT CUP

V sobotu 18. června 2016 pořádala Slovenská barmanská asociace ve spolupráci se společností Hubert J. E.  s.r.o. již 16. ročník mezinárodní barmanské soutěže 16. HUBERT CUP. Soutěž se konala již v tradičních prostorách na terase hotelu Radisson Blu Carlton, která je situována v atraktivní lokalitě Bratislavy, a to přímo v centru města na Hviezdoslavovom náměstí.

 

Soutěže se zúčastnili barmani ze Slovenska, Polska, Maďarska, Slovinska. Českou republiku v kategorii classic zastupovala Šárka Seibertová – učitelka odborných gastronomických předmětů na AHOL – Střední škole gastronomie, turismu a lázeňství.

 

Podmínkou pro soutěžící v kategorii classic bylo v časovém limitu 6 minut připravit 5 porcí alkoholického sekt cocktailu s použitím šumivých vín společnosti Hubert J.E. s.r.o.  Soutěž byla hodnocena podle pravidel IBA. Z celkového počtu 19 soutěžících postupovali 3 nejlepší do finálového kola. Šárka Seibertová, která soutěžila se startovním číslem 1, se do finále dostala z první pozice v základním kole.

 

Celý soutěžní den byl zakončen a vyhlášením výsledků, které pro české barvy nedopadlo vůbec špatně.
V kategorii classic Šárka Seibertová obhájila své prvenství ze základního kola a stala se vítězkou, 2. místo obhájil soutěžící z Maďarska György Demendi a na třetí příčce se umístila domácí Natália Vavreková.

 

Bc. Šárce Seibertové blahopřejeme k úspěchu a doufáme, že pod jejím vedením budou obdobných úspěchů dosahovat i naši žáci.

 

Mgr. Dana Kowalská

 

 

 

 

 

 

 

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: