SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Říjen
6

OLIMA CUP 2017

Naši žáci se v pátek 5. října 2017 zúčastnili soutěže Olima Cup 2017
OLIMA CUP 2017
Září
21

Co si odnést ze školy

Ve středu 20. září se uskutečnila beseda s Václavem Klausem ml.
Co si odnést ze školy
Září
18

Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018

Ve dnech 11. - 13. září 2017 se konal adaptační kurz prvních ročníků v rekreačním středisku H-Resortu v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018
Srpen
28

Odborná praxe v Grandhotelu Pupp

Žáci AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství se zúčastnili odborné praxe v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.
Odborná praxe v Grandhotelu Pupp
Srpen
28

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek
Srpen
28

Podzimní termín maturitní zkoušky

Podzimní termín maturitní zkoušky
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Velikonoční tabule

 

Jak připravit slavnostní velikonoční tabuli, kam na stole umístit jídelní náčiní, jak stůl dekorovat, aby vše bylo sladěné a jak sestavit menu, aby odpovídalo gastronomickým pravidlům – těmito překážkami si museli projít žáci 1. ročníku oboru vzdělání Hotelnictví v pátek 18. března 2016, kdy se na naší škole konala soutěž v přípravě velikonočních tabulí. Komise složená z učitelek odborných předmětů hodnotila také obhajobu a tvůrčí přístup k práci. Bylo velmi těžké určit vítěze, nakonec se jím stala Kristýna Radová ze třídy 1H. Druhé místo získala Veronika Kučerová a třetí příčku obsadil Stanislav Kotán, oba ze třídy 1H. Doufáme, že stejně krásné tabule žáci připraví i doma a v budoucí profesi zúročí nabyté vědomosti.

 

Mgr. Dana Kowalská

 

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: