SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.
Květen
15

Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů

Téměř celý minulý týden včetně víkendu probíhal v pracovním duchu. V sobotu a v neděli se v Bad Neustadtu konal veletrh týkající se elektromobilů, elektrokol a všeho, co s výrobou těchto produktů souvisí. Ve volném čase jsme tuto výstavu navštívili, což bylo velmi zajímavé.
Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů
Květen
11

Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem

V prostorách Gastrostudia AHOL proběhl ve čtvrtek 11. května workshop s Miroslavem Moldřikem, šéfkuchařem hotelu City City. Workshop byl zaměřen na přípravu pokrmů za použití ČAJE a KÁVY v kuchyni.
Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem
Květen
2

Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, můžete se do 25. května 2017 přihlásit do 2. kola přijímacího řízení.
Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů
Květen
1

Další stážisté v Bad Neustadtu

V pondělí 1. května 2017 začala naše odborná praxe v bavorském Bad Neustadtu, kam jsme vyrazili v rámci projektu Erasmus+ - KA1 – Za praxí do Evropy.
Další stážisté v Bad Neustadtu
Duben
28

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018.
Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018
Duben
24

ZA PRAXÍ DO EVROPY naposledy

V termínu 30. 4. – 13. 5. 2017 se naši žáci v doprovodu Mgr. Lenky Skupienové vydají, tentokrát již počtvrté, na odbornou praxi do Německa v rámci projektu Erasmus+ - KA1 – Za praxí do Evropy.
ZA PRAXÍ DO EVROPY naposledy

Mezinárodní juniorské mistrovství ČR v oboru kuchař

 V rámci doprovodného programu veletrhů GO a REGIONTOUR probíhalo od 15. - 17. ledna 2015 v pavilonu P třídenní finále již

21. mezinárodního mistrovství ČR mladých kuchařů, cukrářů a číšníků.

Naši školu reprezentovala žákyně 3. ročníku oboru Hotelnictví Anush Tunyanová. Podle nových pravidel si vylosovala 4 suroviny, které musela zpracovat, doplnit dalšími surovinami a pak už jenom ,,jednoduše" připravit 4 porce teplého pokrmu v limitu 45 minut. Anuš si vylosovala náročnou surovinu - kachní prsa, foie gras, kozí sýr a pomeranč.  Následovala porada s  vyučující Mgr. M. Barteskovou  a už se vařilo. Anush byla soustředěná, pohotová, kreativní a v časovém limitu prezentovala svůj soutěžní úkol:

,, Kachní prsa na pomerančové espumě s foie gras, dušenou zeleninou a toustem s kozím sýrem"

Odborná komise ocenila její kuchařské dovednosti, zručnost, dodržování ,,mise en place". Z celkového počtu čtyřiceti dvou soutěžících se umístila na 12. místě ve stříbrném pásmu.

Anush moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Poděkování patří i Mgr. M. Barteskové za přípravu žákyně a p. P. Čadilovi za odborné vedení.

 

Mgr. Pavla Sztulová

ředitelka školy   

http://www.bvv.cz/gastro-junior-brno/

 

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: