SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Září
19

Hledáme kolegyni/kolegu

Nabízíme volné místo na pozici učitel/učitelka AJ
Hledáme kolegyni/kolegu
Září
7

Třídní schůzky

Třídní schůzky se konají ve čtvrtek 7. 9. 2017 v 16:00 hodin.
Třídní schůzky
Srpen
29

Pozvánka na slavnostní zahájení školního roku 2017/2018

Slavnostní zahájení školního roku 2017/2018 pro všechny žáky školy proběhne v pondělí 4. 9. 2017 v 8:30 hodin v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava. Na toto zahájení srdečně zveme i všechny rodiče žáků prvních ročníků. Na setkání s Vámi se těší pedagogický sbor a vedení školy.
Pozvánka na slavnostní zahájení školního roku 2017/2018
Srpen
28

Odborná praxe v Grandhotelu Pupp

Žáci AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství se zúčastnili odborné praxe v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.
Odborná praxe v Grandhotelu Pupp
Srpen
28

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek
Srpen
28

Podzimní termín maturitní zkoušky

Podzimní termín maturitní zkoušky
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Mezinárodní juniorské mistrovství ČR v oboru kuchař

 V rámci doprovodného programu veletrhů GO a REGIONTOUR probíhalo od 15. - 17. ledna 2015 v pavilonu P třídenní finále již

21. mezinárodního mistrovství ČR mladých kuchařů, cukrářů a číšníků.

Naši školu reprezentovala žákyně 3. ročníku oboru Hotelnictví Anush Tunyanová. Podle nových pravidel si vylosovala 4 suroviny, které musela zpracovat, doplnit dalšími surovinami a pak už jenom ,,jednoduše" připravit 4 porce teplého pokrmu v limitu 45 minut. Anuš si vylosovala náročnou surovinu - kachní prsa, foie gras, kozí sýr a pomeranč.  Následovala porada s  vyučující Mgr. M. Barteskovou  a už se vařilo. Anush byla soustředěná, pohotová, kreativní a v časovém limitu prezentovala svůj soutěžní úkol:

,, Kachní prsa na pomerančové espumě s foie gras, dušenou zeleninou a toustem s kozím sýrem"

Odborná komise ocenila její kuchařské dovednosti, zručnost, dodržování ,,mise en place". Z celkového počtu čtyřiceti dvou soutěžících se umístila na 12. místě ve stříbrném pásmu.

Anush moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Poděkování patří i Mgr. M. Barteskové za přípravu žákyně a p. P. Čadilovi za odborné vedení.

 

Mgr. Pavla Sztulová

ředitelka školy   

http://www.bvv.cz/gastro-junior-brno/

 

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: