SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Říjen
6

OLIMA CUP 2017

Naši žáci se v pátek 5. října 2017 zúčastnili soutěže Olima Cup 2017
OLIMA CUP 2017
Září
21

Co si odnést ze školy

Ve středu 20. září se uskutečnila beseda s Václavem Klausem ml.
Co si odnést ze školy
Září
18

Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018

Ve dnech 11. - 13. září 2017 se konal adaptační kurz prvních ročníků v rekreačním středisku H-Resortu v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Adaptační kurz prvních ročníků 2017/2018
Srpen
28

Odborná praxe v Grandhotelu Pupp

Žáci AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství se zúčastnili odborné praxe v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.
Odborná praxe v Grandhotelu Pupp
Srpen
28

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek

Podzimní termín jednotných závěrečných zkoušek
Srpen
28

Podzimní termín maturitní zkoušky

Podzimní termín maturitní zkoušky
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Elektronický stravovací systém

Vážení rodiče, milí žáci,

od 1. září 2016 bude zprovozněn elektronický stravovací systém pro objednávání, úhradu i výdej obědů v naší školní jídelně. Objednávání obědů bude možné přes internetovou stránku

 

http://jidelna.ahol.cz/dusni

a to nejpozději den předem do 12.00 hodin.

 

Podmínkou pro získání přihlašovacích údajů do elektronického stravovacího systému je registrace strávníka. Žáci si musí předem vyzvednout své čipy, které obdrží u vedoucího školní jídelny, pana Bernáta, oproti vratné kauci, ve výši 100,- Kč. Pan Bernát zároveň čip zaktivuje a přidělí přihlašovací kód.

 

Kontakt na pana Bernáta: jidelnaahol@seznam.cz. Osobně pak v budově AHOL-Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství, Dušní 8, Ostrava-Vítkovice, kancelář vedoucího školní jídelny. Provozní doba pro vyřizování těchto administrativních záležitostí je ve školním roce každý pracovní den 8.00 – 10.00 a 12.00 – 14.00 hod..
(Je možno vyřídit i o prázdninách ve dnech 24. 8. až 31. 8., v čase mezi 8.00 – 12.00 hodinou). Následně můžete začít zasílat platby na účet vedený u Komerční banky:

 

115 – 971970237/0100

 

POZOR, JEDNÁ SE O JINÉ ČÍSLO ÚČTU, NEŽ JE ÚČET PRO ÚHRADU ŠKOLNÉHO. Nutno uvádět variabilní symbol, který bude přiřazen při aktivaci čipu. Bez tohoto symbolu není možné identifikovat, pro koho je platba určena.


Touto platbou vytvoříte kredit, ze kterého budou na základě objednávání obědů čerpány finanční prostředky za stravování.

 

Jeden oběd (polévka, hlavní jídlo, nápoj) stojí 32,- Kč.
Platby provádějte v minimální výši 200,- Kč.
Na výše uvedené internetové stránce můžete sledovat informace o výši nevyčerpaných finančních prostředků i o odebraných obědech.
Finanční prostředky můžete doplňovat průběžně. Konečné vyúčtování, včetně vrácení nevyčerpaných peněz, bude provedeno vždy po skončení školního roku v termínu do 20.7.

 


Ing. Hana Holíková
Jednatelka společnosti

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: