SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Červenec
24

Volná pracovní místa

Hledáme nové kolegy na pozici učitele odborných předmětů a zeměpis - dějepis.
Volná pracovní místa
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.
Květen
15

Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů

Téměř celý minulý týden včetně víkendu probíhal v pracovním duchu. V sobotu a v neděli se v Bad Neustadtu konal veletrh týkající se elektromobilů, elektrokol a všeho, co s výrobou těchto produktů souvisí. Ve volném čase jsme tuto výstavu navštívili, což bylo velmi zajímavé.
Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů
Květen
11

Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem

V prostorách Gastrostudia AHOL proběhl ve čtvrtek 11. května workshop s Miroslavem Moldřikem, šéfkuchařem hotelu City City. Workshop byl zaměřen na přípravu pokrmů za použití ČAJE a KÁVY v kuchyni.
Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem
Květen
2

Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, můžete se do 25. května 2017 přihlásit do 2. kola přijímacího řízení.
Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů
Květen
1

Další stážisté v Bad Neustadtu

V pondělí 1. května 2017 začala naše odborná praxe v bavorském Bad Neustadtu, kam jsme vyrazili v rámci projektu Erasmus+ - KA1 – Za praxí do Evropy.
Další stážisté v Bad Neustadtu
Duben
28

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018.
Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018

Elektronický stravovací systém

Vážení rodiče, milí žáci,

od 1. září 2016 bude zprovozněn elektronický stravovací systém pro objednávání, úhradu i výdej obědů v naší školní jídelně. Objednávání obědů bude možné přes internetovou stránku

 

http://jidelna.ahol.cz/dusni

a to nejpozději den předem do 12.00 hodin.

 

Podmínkou pro získání přihlašovacích údajů do elektronického stravovacího systému je registrace strávníka. Žáci si musí předem vyzvednout své čipy, které obdrží u vedoucího školní jídelny, pana Bernáta, oproti vratné kauci, ve výši 100,- Kč. Pan Bernát zároveň čip zaktivuje a přidělí přihlašovací kód.

 

Kontakt na pana Bernáta: jidelnaahol@seznam.cz. Osobně pak v budově AHOL-Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství, Dušní 8, Ostrava-Vítkovice, kancelář vedoucího školní jídelny. Provozní doba pro vyřizování těchto administrativních záležitostí je ve školním roce každý pracovní den 8.00 – 10.00 a 12.00 – 14.00 hod..
(Je možno vyřídit i o prázdninách ve dnech 24. 8. až 31. 8., v čase mezi 8.00 – 12.00 hodinou). Následně můžete začít zasílat platby na účet vedený u Komerční banky:

 

115 – 971970237/0100

 

POZOR, JEDNÁ SE O JINÉ ČÍSLO ÚČTU, NEŽ JE ÚČET PRO ÚHRADU ŠKOLNÉHO. Nutno uvádět variabilní symbol, který bude přiřazen při aktivaci čipu. Bez tohoto symbolu není možné identifikovat, pro koho je platba určena.


Touto platbou vytvoříte kredit, ze kterého budou na základě objednávání obědů čerpány finanční prostředky za stravování.

 

Jeden oběd (polévka, hlavní jídlo, nápoj) stojí 32,- Kč.
Platby provádějte v minimální výši 200,- Kč.
Na výše uvedené internetové stránce můžete sledovat informace o výši nevyčerpaných finančních prostředků i o odebraných obědech.
Finanční prostředky můžete doplňovat průběžně. Konečné vyúčtování, včetně vrácení nevyčerpaných peněz, bude provedeno vždy po skončení školního roku v termínu do 20.7.

 


Ing. Hana Holíková
Jednatelka společnosti

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: