SOŠVOŠŠkolní jídelnaCateringCentrum celoživotního učeníKAPŠ
Home
Výpis blogu
Červenec
24

Volná pracovní místa

Hledáme nové kolegy na pozici učitele odborných předmětů a zeměpis - dějepis.
Volná pracovní místa
Červen
29

Čtvrté kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 30. srpna 2017 přihlásit do 4. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Čtvrté kolo přijímacího řízení
Červen
6

Třetí kolo přijímacího řízení

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, případně učební obor Kuchař – číšník, můžete se do 23. června 2017 přihlásit do 3. kola přijímacího řízení. Máme ještě volná místa v oborech!
Třetí kolo přijímacího řízení
Květen
29

Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník

Kompletní harmonogram závěrečných zkoušek pro studenty třetího ročníku oboru kuchař - číšník.
Harmonogram závěrečných zkoušek oboru kuchař - číšník
Květen
19

Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.

Kompletní harmonogram maturit pro studenty závěrečných ročníků maturitních oborů.
Harmonogram maturit pro dny 22. - 24. 5.
Květen
15

Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů

Téměř celý minulý týden včetně víkendu probíhal v pracovním duchu. V sobotu a v neděli se v Bad Neustadtu konal veletrh týkající se elektromobilů, elektrokol a všeho, co s výrobou těchto produktů souvisí. Ve volném čase jsme tuto výstavu navštívili, což bylo velmi zajímavé.
Další stážisté v Bad Neustadtu – pokračování a návrat domů
Květen
11

Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem

V prostorách Gastrostudia AHOL proběhl ve čtvrtek 11. května workshop s Miroslavem Moldřikem, šéfkuchařem hotelu City City. Workshop byl zaměřen na přípravu pokrmů za použití ČAJE a KÁVY v kuchyni.
Květnový workshop s Miroslavem Moldřikem
Květen
2

Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů

Máte-li zájem studovat od příštího školního roku maturitní obor Hotelnictví, Cestovní ruch nebo Gastronomii, můžete se do 25. května 2017 přihlásit do 2. kola přijímacího řízení.
Druhé kolo přijímacího řízení do maturitních oborů
Květen
1

Další stážisté v Bad Neustadtu

V pondělí 1. května 2017 začala naše odborná praxe v bavorském Bad Neustadtu, kam jsme vyrazili v rámci projektu Erasmus+ - KA1 – Za praxí do Evropy.
Další stážisté v Bad Neustadtu
Duben
28

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018

Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018.
Výsledky příjímacího řízení školní rok 2017/2018

Adaptační kurz žáků prvních ročníků AHOL – Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství

Jak už je na naší škole tradicí, tak i v tomto školním roce 2016/2017 se konal adaptační kurz pro nové žáky prvních ročníků. Kurz proběhl ve dnech 7. – 9. 9. 2016 v krásném Resortu Horizont Kunčicích pod Ondřejníkem.

 

Během aktivně vyplněných tří dnů, které žáci strávili v přírodě, se nejen navzájem seznámili, ale poznali své slabé i silné stránky a vytvořili přátelský kolektiv. Snad jim vydrží až do posledních ročníků. Nejenže se kolektivy v rámci tříd stmelovaly, ale žáci spolupracovali i mimo třídní kolektiv, učili se toleranci a podpoře.

 

Celý pobyt byl založen na poznání, jak sama sebe, tak i dalších spolužáků. Nejen to, že žáci sportovali, ale v rámci sportovních aktivit si vyzkoušeli, zda důvěřují svým spolužákům. Aby nebyli na mušce pouze žáci, tak se během večerní rozpravy mohli zeptat i třídních učitelů na cokoliv, co je zajímalo. Jelikož naší prvňáčci studují obory spojené s gastronomií, měli předvést své kulinářské umění v aranžmá buřtu a chopili se toho s chutí. Stejně tak uvařili guláš a palačinky.

 

Celý pobyt si úžasně užili nejen žáci, ale také celý pedagogický doprovod a snad vztahy vybudované během těchto tří dnů budou žáci ještě více upevňovat.

 

Mgr. Klára Davidová

 

Vaše jméno:
Váš e-mail:
ochrana proti spamu
' '
opište kód z tohoto obrázku do následujícícho pole: